Hvordan legge konstruert tregulv på betong

07/27/2014 by Erminio

Hvordan legge konstruert tregulv på betong

Foretatt tregulv er forskjellig fra solid hardvedgulv ved at bare det øverste laget av konstruert gulv er ferdig tre; resten av styret er laget av en kompositt materiale som particleboard. Dette gjør at styrene som skal produseres tynne, rett og konsekvent, noe som gjør dem bra for lim-ned installasjon på betong. Gulv kit må angi at lim-ned-metoden kan brukes.

Instruksjoner

• Legg et lag med gulv lim langs gulvet med din hakk lim murskje, kommer ut ca 2 fot fra Start veggen (som skal ligge på motsatt side av rommet som inngangen).

• Lå det første løpet av gulv langs Start veggen, tilkobling styrene på endene og sette dem i limet med sine "riflet" sider mot veggen. Sett inn mellomlegg mellom styrene og veggen for å opprette en "ekspansjonsåpningen" at tre å gå med klimaendringer (det vil bli dekket senere av gulvet trim). Kutt siste styret i kurset på en mitra så for å passe den mot sideveggen.

• Installer mer gulv, kurs av kurs, låse hvert kurs mot den foregående langs kantene og skjærebrett slutten etter behov. Fortsette å arbeide gjennom rommet før du & rsquo; re for nær motsatte veggen for å fortsette. La lim tørr overnatting så du kan stå på delen av gulvet som & rsquo; s er installert.

• Installer den gjenværende delen av gulv på samme måte. Om nødvendig kan du bruke en tabell så kutte langs lengden på styrene i siste kurset å forlate en liten ekspansjonsåpningen av veggen.

Related Articles

  • hvordan lage olivenolje