Hva er ulempene med samfunnsansvar regnskap?

05/21/2014 by Erminio

Hva er ulempene med samfunnsansvar regnskap?

Samfunnsansvar regnskap er et rammeverk som er etablert for å overvåke og vurdere organisasjonens ytelse for å sikre at det overholder miljømessige, økonomiske og samfunnsmessige behov. I motsetning til finansregnskap fokuserer det på bidraget som virksomheten gir for samfunnet og miljøet gjennom dens atferd og aktiviteter. Samfunnsansvar regnskap er utarbeidet i henhold til regjeringen og offentlig press på store selskaper å være mer åpen og bevisst om virkningen av sine aktiviteter på miljøet og samfunnet. Dette er ikke en tradisjonell regnskapssystem, kan implementeringsprosessen være ganske vanskelig og krevende for noen organisasjoner.

Kostnader og arbeidsbelastning

Gjennomførelsen bekostning av samfunnsansvar regnskap er høy. Det krever en høy arbeids arbeidsbelastning, spesielt i den innledende fasen av gjennomføringen. Tidlig planlegging og feilsøking strategier må organiseres, som kan medføre store tid og kostnader for virksomheten. Ledelsen har å gjennomføre langsiktige, strategiske planlegging slik at regnskapssystemet organisasjonens lønnsomhet mål mens også reduserer de sosiale konsekvensene av sin virksomhet. Risikobevissthet som følge av implementeringen må tas i betraktning og overvåkes.

Forretningsmål

I motsetning til offentlige tjenester som opererer å tjene offentlige behovene, mest private bedrifter mål å maksimere profitt og aksjonærenes rikdom. Innholdet i sine aktiviteter kan gjør det vanskelig å gjennomføre samfunnsansvar regnskapssystemet. For eksempel, selv om selskapets politikk og prosedyrer på deponering av kjemisk avfall er i henhold til de regler og regulering, kan det ikke være tilstrekkelig til å oppnå målet om imøtekommende miljømessige og sosiale behov.

Stab kampmoral

Implementeringsprosessen, som krever mye arbeid, kan svekkes stab kampmoral. Å arbeide ekstra timer og ekstra arbeidsmengden på samme lønnssatsen, kan det føre til ansatte å søke arbeid et annet sted. Resultatet vil virksomheten medføre høy arbeids omsetning og mer kostnader ved måtte rekruttere og muligens trene nye medarbeidere.

Ressurser

I motsetning til en tradisjonell regnskapssystem, som angår tall, er samfunnsansvar regnskap utviklet for å sikre en virksomhet passe miljøet og samfunnet som omgir den. Ressurser som sosiale kost-nytte analyse og informasjon om forurensning virkningen og ødeleggelse av dyr ressurser utgjør del av implementeringsprosessen. En organisasjon som ønsker å implementere dette systemet kan stå overfor en mangel på ressurser og kan derfor være motet til å fortsette.

Related Articles

  • klissete dører på kjøkkenet