Liste over foreslåtte bryllupet utgjør

03/19/2014 by Erminio

Liste over foreslåtte bryllupet utgjør

Bryllupet er en dag for feiring med familie og venner. En god fotograf kan fange minnene om din spesielle dag og spesielt følelsen av opphisselse og elsker at det vekker. Avhengig av din personlighet, kan du velge fra mange varianter av bryllupet positurer. Ta en liste over bryllupet utgjør til fotografen å gi ham en idé om hva slags bilder du ønske seg å ta på den store dagen.

Før bryllupet bilder

Før bryllupet, kan du fotografen å fange flere vakre øyeblikk. Noen mulige preceremony bilder inkluderer bruden får hennes hår eller make-up gjort. Øyeblikket hun ser på hennes brude bukett og holder den for første gang er en annen populær bilde. Et bilde av bruden med hennes familie før bryllupet er også et godt valg. For gutta, et bilde av brudgommen med hans beste mann og groomsmen før seremonien er et godt valg. Noen andre muligheter inkluderer et bilde av brudgommen med sin familie og brudgommen alene med brudens far.

Seremonien bilder av brude partiet

Med spenning building og klokken tikker ned til det store øyeblikket, har fotografen flere muligheter å vurdere. Noe muligheter inkludere innleder sitteplasser foreldre og besteforeldre av bruden og brudgommen. Vurdere et bilde av bruden, hennes far og hennes brude svartjenester justert og klar til å angi helligdom. Fange de minste medlemmene av brude partiet - flower girl og ringen bærer - som de kommer ned midtgangen. Et bilde av hver brudepike gå ned midtgangen er et annet godt valg.

Seremonien bilder av brudeparet

Nå som alle er på plass for seremonien, bør den største stjernen av hendelsen bli fotografert som hun kommer ned midtgangen. Et bilde med en bakfra viser hele toget av kjolen er må-haves. Øyeblikket som brudgommen lagt øynene på hans vakre brud mens hun går ned midtgangen er en magisk Foto mulighet. Noen andre muligheter inkluderer paret sier deres løfter, øyeblikket de utveksler bryllup ringer og deres første kyss som et ektepar.

Formelle positurer

Når seremonien er gjort, bør fotografen ta bilder av brude partiet i formelle positurer; gjør dette med et naturskjønt område for et bakteppe. Noen plassering muligheter inkluderer en strand, en park, et felt av blomster, ved innsjøen eller kirken. Noen Foto muligheter inkludere et bilde av nygifte i en full omfavnelse, holde hender, dele et kyss eller ser på deres bryllup ringer.

Related Articles

  • enmalsaks