9 utendørs ting å gjøre i Nord-Irland

01/25/2014 by Erminio

9 utendørs ting å gjøre i Nord-Irland

Introduksjon

I mange år var Nord-Irland kjent over hele verden som en konflikt sone. Mer enn 3.000 mennesker døde voldsomt mellom 1966 og 1998, Good Friday-avtalen satte en stopper for kampen. Selv om enkelte attraksjoner, som den nye Titanic Visitor Centre og renoverte Ulster Museum, er innendørs, det er også mye å gjøre utendørs i dag regionen er et up-and-coming reisemål.

Gå i Giants fotspor

Giant's Causeway er Nord-Irlands bare UNESCOs verdensarvliste, og er trolig regionens mest kjente funksjonen. Legenden sier at 40.000 Sekskantet kolonnene av basalt ble skapt av en lokal giganten, Finn McCool, mens forskere hevder at demningen er resultatet av vulkansk aktivitet 50 millioner år siden. Gå steiner-en fantastisk strandlinje beliggenhet ved nordkysten og gjøre opp din egen mening!

Gå Derrys vegger

Byen Derry i Nord-Irlands northwest er den siste overlevende inngjerdede byen i Irland, og er et flott sted å lære om historie. Opprinnelig bygget mellom 1613 og 1618, hjalp veggene byen tåle en stor beleiring i 1689 som markeres fortsatt hver august måned og desember. Veggene måle rundt en mil i omkrets-se ut for beleiringen kanonen over Guildhall Square og utsikt over Bogside-området med sin berømte politiske veggmalerier.

Spill Golf på Royal Portrush

Golf vinnere som Rory McIlroy, Graeme McDowell og Darren Clarke har reist profilen til Nord-Irlands golf scene og Royal Portrush rangert som en av landets beste kurs. Ligger blant høye sanddyner i lys av Atlanterhavet, Dunluce golfbanen har vært vertskap for internasjonale konkurranser, men hvis du tror dette er for utfordrende, prøve mer skjermede Valley koblingene.

Rundt Belfast veggmalerier

Belfast veggmalerier tilbyr en unik måte å få et innblikk i regionens plaget fortid. Lokale firmaer tilbyr turer til veggmalerier, opprinnelig malt som identitet og å flekk område under årene med konflikt. Typisk tours tar både Shankill Road området, der fleste anser seg selv britiske, og faller veien, hvor fleste ser seg selv som irsk republikanerne.

Gå Mournefjellene

Mournefjellene er Nord-Irlands høyeste fjellkjede, men i sannhet de ikke er veldig høy av globale standarder. Slieve Donard, den høyeste toppen, når bare 2,796 moh. Mye av området er åpen for publikum og med avrundede topper og relativt grunne klatring, er det tilgjengelig for de fleste turgåere. Følge Mourne veggen-en 22 lange tradisjonelle drystone vegg knytte flere av toppene- og se etter reservoaret i stille-dalen som gir mest av Belfasts drikkevann.

Kano Lough Erne

London er kjent som Nord-Irlands lakelands av nedre og øvre Lough Erne. Fjorden tilbyr et variert miljø for kanopadling. Øvre Lough Erne er en labyrint av små øyer, halvøyer og trange kanaler, gir saktegående vann ideelt for nybegynnere eller for familieturer. Mer erfarne finske deltakere finner det åpne vannet i nedre Lough Erne et mer utfordrende sted å padle. Kano Nord-Irland har satt opp en 31 mil sti knytte de to delene av fjorden, omfatter korte, runde padleårer i tillegg til lengre reiser egnet for to eller tre dager.

Se en kamp på stadionene Ravenhill

Ulster Rugby har en lang historie med suksess over mer enn et århundre. Groruddalen, stadionene Ravenhill, er Sør iBelfast og regelmessig spiller vertskap for beste lagene fra Frankrike, England, Skottland, Wales og Italia. Vanligvis holdt på en fredag kveld, gir 12.000 sterk mengden laget sin høyrøstet støtte, betyr at de flombelyste spillene har en fantastisk atmosfære.

Gange Carrick-en-Rede hengebro

Carrick-en-Rede tau broen er ikke for besøkende med svimmelhet! Den smale hengebroen spenner over 30 meter mellom fastlandet og en liten klippeøy brukes av laks fiskere, men noen modige nok kan krysse. Brua er suspendert 20 minutter over bølgene: forventer at det skal påvirke når andre besøkende flytter eller når vinden blåser. Gjør krysset og du vil bli belønnet med utsikt over Atlanterhavet og mulighet for å få en nærmere titt på noen sjeldne plantearter.

Feel hastigheten på NW200

Den nordvest 200 er den største sportsarrangement i Irland og bringer titusenvis av motorcycling fans til små kystbyene i Portrush og Portstewart hver mai. Offentlige veier er stengt for helgen som kraftig motorsykler duell mens tilskuere på veikanten bare meter unna.

Related Articles

  • lukter røyk hele tiden