Hvordan installerer jeg hengslet Dusjdører?

04/29/2010 by Erminio

Hvordan installerer jeg hengslet Dusjdører?

Dusjdører er et alternativ til dusj gardiner. Installere en dusj dør holder fuktighet inne dusjen så det ikke skade andre overflater på badet. Dusjdører kommer i mange varianter, fra skyve glassdørene å pivotere dører og hengslede dører. Hengslet Dusjdører har hengsler langs som gjør hele døren åpnes til badet. For å installere en dusj dør, må forsyninger som kan finnes på de fleste oppussing eller jernvareforretninger.

Instruksjoner

1 mål lengden, bredde og høyde av dusjen, bruker et målebånd, og registrere resultatene. Lå et nivå på gulvet eller badekar hvor dusjen døren blir installert for å kontrollere at overflaten er nivå. Hvis overflaten ikke nivå, nivå det før prosjektet.

2 Kjøp en dusj dør kit som passer målinger. Pakken skal inneholde døren, spor og hengsler. Kjøpe skruer som er nødvendig, men ikke inkludert i pakken.

3 kutt dør spor med en så å tilpasse bredden og høyden av dusjen, om nødvendig. Sporene kan passe dusjen uten skjæring.

4 plass nedre sporet langs nivå overflaten av badekaret eller gulv. Hold den på plass med maskeringstape. Kjøre skruer hullene der angitt av produsenten, bruke en drill med litt driveren. Produsenten kan foreslår å plassere et lag av caulk under sporet for å hjelpe den forbli på plass.

5 sett inn veggen sporet i nedre sporet. Juster den langs veggen, holde den rett. Sjekk med et nivå. Sikre banen med en perle av caulk, maskeringstape og skruene. Installer begge vegg spor på denne måten.

6 installere hengselet og pivotere pin som produsentens anvisninger. Plass døren i hengslet. Sikre døren, der det er angitt, med skruer.

7 reparer kantene rundt hele dusjen å holde vannet fra å komme inn gjennom små sprekker. Fjerne maskeringstape før bruk.

Related Articles

  • tradisjonell sigøynerdrakt