Barnas bryllup invitasjon etikette

12/30/2015 by Erminio

Barnas bryllup invitasjon etikette


Formelt møte bryllupsinvitasjoner kan være vanskelig, spesielt når det er nok regler å fylle en hel bok. Vanligvis barn er ikke inkludert i en Bryllupsinvitasjon med mindre annet er oppgitt på ytre eller indre konvolutten, derfor er det viktig å ta dem et sted i adressen. Det er ting å gjøre og ikke gjøre når det kommer til å legge til barn på invitasjonen, kretser rundt konseptet at de følger foreldrene til et bryllup i stedet for å være personlig invitert.

Familie invitasjon

Hvis du inviterer barn til et bryllup, bør de inkluderes i familien invitasjonen. En husholdning med seks barn trenger ikke å få syv av samme invitasjonen. Videre barn er invitert til å "følge" foreldrene til et bryllup, derfor de fungere som ekstra i stedet for viktigste gjester.

Ytre konvolutter

Formelle Invitasjon Etikette forlater navnene på barn av den ytre konvolutten. Dette er både å vise respekt til foreldre som de blir invitert, samt å holde ytre konvolutt ren. Linjer med for mange navn bli overfylt og skjemmende. Hvis du må sette barnas navn på den ytre konvolutten (i tilfelle du ikke har indre konvolutter) aldri skrive "og familie" eller ellers det kan tolkes som en åpen invitasjon til bestemor, fetter og enkelt onkel. Skriv navnene på hvert barn i alderen synkende rekkefølge på linjen under navnene på foreldrene.

Indre konvolutter

Barnas navn skal skrives på indre konvolutten på linjen under deres foreldre. For eksempel; "Mr. og Mrs. Charleston" som skal skrives "Lilly, Benjamin og Brad." Barn skal være oppført i synkende rekkefølge av alder. Hvis det er altfor mange barn, Fortsett på den tredje linjen. Kontroller at du har stavet ut ordet "og" istedenfor å bruke et tegn.

Voksne barn

Etikette krever at voksne barn over 18 år får sin egen invitasjon selv om de er fremdeles lever i samme hus med foreldre. Voksne barn skal vises på den ytre konvolutten som «Miss» eller «Mr."etterfulgt av deres fulle navn. På indre konvolutten, slippe fornavnet og legge til en gjest tillatelse. For eksempel "Miss Charleston og gjest" eller "Mr. Charleston og gjest". Hvis det er flere voksne barn i samme husstand, kombinere deres invitasjoner bare hvis de er av samme kjønn. For eksempel to voksne mannlige barn ville bli behandlet som "Messrs Kenny og Taylor Charleston" og to voksne kvinnelige barn i samme slangen ville bli behandlet som "Bommer Lila og Tara Charleston." På indre konvolutten bare staten "The Messrs Charleston" eller "The savner Charleston". Legge til "og gjest" hvis aktuelt.

Barn bare

Selv om ikke veldig vanlig, er det mulig at et barn er å bli invitert til et bryllup uten foreldrene. I slike tilfeller Følg samme regel som om adressering en invitasjon til en voksen barnet. Også vurderes komme i kontakt personlig med av barnets foreldre å ordne også en riktig handling.

Related Articles

  • tysk gulasj