Hvor å fastsette Peeling maling på et strukturert tak

04/20/2010 by Erminio

Hvor å fastsette Peeling maling på et strukturert tak

Teksturert tak er vanskelig å fastsette fordi hvis du prøver å skrape bort peeling maling, teksturen kan komme unna med det. Peeling maling kan ofte være forårsaket av fukt problemene eller ekstrem klimaendringer, så fastsette problemer som forårsaket malingen til å skallet før du prøver å fikse malingen selv eller det vil trolig bare skrelle igjen. Dette oppnås ofte ved isolerende loftet over taket eller installere ventilasjon i at loftet. En lokal entreprenør kan hjelpe deg med å vurdere hva som forårsaker maling Peel, og når årsaken er fast, kan du enkelt ta vare på taket.

Instruksjoner

• Skrubbe området der malingen er peeling med stiv-bristled pensel. Gni i sirkler å kvitte taket i alt løst sittende farge og kantutjevning noen peeling. Ikke bekymre deg hvis noen av teksturen kommer ut med maling.

• Riste en kan av strukturert spray taket oppdateringen og spray det på det berørte området. Spray rundt i området samt å blande med omkringliggende tekstur. Teksturert taket spray er tilgjengelig på de fleste store oppussing butikker og noen maling butikker. For hvitt tak, kan spray være alt du trenger. Mange butikker har et utvalg av teksturer tilgjengelig.

• Vakuum hele taket med slange vedlegg på vakuum for å fjerne alle løs tekstur, støv og spindelvev.

• Plasser en berg pad med 1/2 tommers eller tykkere lur på en maling roller og bruke den til å male hele taket for å sikre en jevn farge hvis spray oppdateringen ikke samsvarte med taket maling. For å nå hjørnene der valsen ikke passer, dab maling på teksturen med en pensel stedet børste den på. Dette gjør bust å komme inn i hullene rundt tekstur.

Related Articles

  • gorilla kosthold