Bryllup gjestebok etikette

01/13/2013 by Erminio

Bryllup gjestebok etikette


Det er så mange små detaljer til bryllupet planlegging og etikette at det er lett å overse noe lite som en gjestebok. Mens dette ikke er en grunnforutsetning for bryllupet, er det en som hjelper fange dagen i en svært spesiell måte-med tanker fra familie og venner. I tillegg blir en gjestebok et veldig nyttig verktøy når du går for å sende Takk notater.

Tradisjonell eller unike

Mens det var en tid da gjestebøker var grunnleggende hvite, økt vekst av svært personlig bryllup typer gjestebøker tilgjengelig. Nå kan du få bøker som passer fargen av din brudepiker kjoler, for eksempel, eller de som du skreddersy som passer temaet for bryllupet. Så også, takket være den digitale tidsalderen, kan du også vurdere en fotografisk gjestebok. Den grunnleggende tommelfingerregelen å gjøre denne beslutningen er den generelle følelsen av bryllupet. En formell bryllup har en formell gjestebok, plasseres pent på en sølv brett med en penn. Uformelt bryllup har mye mer fleksibilitet, så ikke vær redd for å bli kreative.

Velge en gjestebok

Grunnen til at en gjestebok i bryllupet ditt er å fange minnene og øyeblikk. Så når du ser på alternativer, sørg uansett form din gjest boken tar tilbyr masse plass for folk å sette sine tanker. Du kan slå din gjest boken stasjon til et bryllup favør sted for ved å få tilpasset penner at gjester holde når de signere boken. Det gjør hele prosessen mer interaktiv.

Beliggenhet

Det er veldig viktig at du holder gjesteboken på et sted hvor det er lett sett og tilgjengelig og hvor stasjonen ikke sikkerhetskopiere gjestene klønete. I bryllupet riktig går boken vanligvis til høyre eller venstre for hoveddørene. På en resepsjonshallen er samme sted fint som er nær strøk av eller foran døren.

Verve hjelp

Det er helt akseptabelt etiquette-wise å spørre en dørvakt å samle signaturer for gjesteboken. Har noen stå med boken, tilbyr pennen før sitteplasser i bryllupet. Den samme personen kan gå bord til bord i resepsjonen be om inndata. Dette forbedrer sjansene for at gjestene delta (og ingen blir tapte).

Guest etikette

Så hva bør gjestene skrive i gjesteboken? Holde det personlig. Dette er en veldig spesiell dag, og de små detaljene telle. Merk dette ikke er tid til å få for frekk eller avgjøre en gamle score. Tenk hva du ønsker å lese i boken din bryllup, og deretter skrive tilsvarende.

Størrelsesgrensen for fotografiske gjestebøker

Fotografiske gjestebøker er unike. Men fordi de bare har ca 30 sider tilgjengelig, dette alternativet ikke anbefales for et stort bryllup.

Related Articles

  • sopp på eik