Bryllup gjest etikette

11/08/2011 by Erminio

Bryllup gjest etikette


Hvis du nylig er invitert til et bryllup, er det viktig å huske viktige regler for etikette på for seremonien og resepsjonen. Å være høflig og respektfull hele dagen vil gjøre hendelsen spesielt minneverdig for den bruden og brudgommen, samt andre kjære og venner som er til stede.

RSVP

Som gjest er det viktig at du sender din svare for frammøte til bruden og brudgommen så snart som mulig. Det er best å bekrefte nærvær noen dager før RSVP fristen, og riktig etikette foreslår å svare på invitasjonen slik forespurt, i.e. telefonsamtale eller e-post. Selv om du ikke er kan delta bryllupet, er det fortsatt best å svare på en riktig måte slik at par vil kunne få en nøyaktig Hovedtelling for mottak.

Ytterligere gjester og barn

Hvis bryllupet invitasjonen du har fått ikke indikerer at du kan ta med en gjest til seremonien eller resepsjonen, er det hensiktsmessig å anta at ekstra gjester ikke er invitert til bryllupet. Hvis det er en valgmuligheten å bringe en dato, foreslår riktig etikette bekrefter datoen oppmøte på samme tid du bekrefte din egen. Hvis du er usikker om barn er tillatt på seremonien, er det best å spørre foreldrene til bruden og brudgommen eller medlemmer av bryllupet partiet for avklaring. Hvis paret foretrekker at barn ikke er til stede, er det viktig å foreta nødvendige ordninger.

Bryllupet antrekk

Vurder hvor været og seremoni når du velger rett antrekk for dagen. For eksempel i våren og sommeren er det vanligvis passende for kvinner å bære en sundress i lyse farger turkis eller mer subtile nyanser som fersken. For vinteren fløyel eller visse tweed antrekk kan være hensiktsmessig - mørk rike farger som jeger grønt eller sjokolade er passende. Det anses ikke riktig etikette å bære alle hvit til et bryllup, siden bruden bør være den eneste som iført alle hvite i løpet av dagen. Hvis bryllupet vil finne sted i en kirke eller kapell, er iført et antrekk som ikke viser mye hud, dvs armer, Ben, eller cleavage, best.

Å ta bilder

Det er egentlig ikke riktig for gjestene å ta bilder på vielsen, spesielt hvis en fotograf har vært ansatt. Gjestene bør organisere kjøpe opptrykk fra fotografen, og det er greit å ta masse oppriktige bilder av bruden og brudgommen og andre gjester etter seremonien er avsluttet. Å ta bilder under resepsjonen er akseptable, selv om en profesjonell fotograf kan være til stede.

Gaver

Ifølge etikette er det riktig å sende wedding gaver til hjemmet til bruden og brudgommen eller hjemmet til bruden eller brudgommens foreldre før selv om noen par har et bord satt opp i hjørnet i resepsjonen for gaver. Det er også aktuelt å gi par penger som en gave, men det er best å presentere pengene i av-skjemaet. Selv om du ikke delta på seremonien eller resepsjonen, er det fortsatt riktig å sende en gave til nygifte hvis du ble invitert til bryllupet.

Related Articles

  • tegne hest i 3d