Hvordan å oppta eller kjøpe Bass Jakthund

09/04/2016 by Erminio

Hvordan å oppta eller kjøpe Bass Jakthund


Med sine blomstrende stemmer og lange ører, har Bass Jakthund fanget hjertene til mange pet beilere. For de i markedet for å oppta eller kjøpe en Bass Jakthund, det kan være vanskelig å vite hvor og hvordan du anskaffer en. Heldigvis er det mange steder hvor basset hounds er tilgjengelig for kjøp eller adopsjon.

Instruksjoner

1 besøk internatet å lete etter Bass Jakthund. Dessverre havner mange Bass Jakthund i Dyrevern. Dette er sannsynlig skyldes at noen som får bass jakthund ikke gjøre forskning på denne rasen på forhånd og ender opp ulykkelig med rasen trekk. For eksempel, kan ikke noen tolerere det høyt avbarking som Basset. Mens Basset kan utdannet å ikke bark mye, er det høyt, i deres natur å bark og bark på den. Derfor er det best å forstå kvaliteter---både gode og dårlige---basset Hounds før du ta ett hjem å bli din pet.

2 Finn en Bass Jakthund redning. Din veterinær kontor vil sannsynligvis ha en liste over Bass Jakthund hjelpe som du kan kontakte. Basset redning vil sette deg gjennom et intervju, som kan omfatte et hjem besøk. Redning vil du sikre at du er klar over rasen varemerke egenskapene og potensielle helseproblemer, inkludert tidligere utgaver, før den plasserer en bass i ditt hjem. En basset redning Hovedformålet er å gi sine hunder alltid hjem. Redning føles som om du ikke er kunnskapsrik av rasen eller ikke kan gi omsorg hunden krever, vil det trolig nekte din adopsjon.

3 ta kontakt med en Bass Jakthund oppdretter. Bass Jakthund oppdrettere kan levere basset hund valper og noen ganger voksne, også. Være spesielt om hvilke Bass Jakthund oppdretter du velger, men fordi du ikke ønsker å kjøpe en valp som kommer fra Bass Jakthund som har helseproblemer. Basset hounds er utsatt for å utvikle Ortopedisk problemer og allergier, sammen med andre problemer. Teoretisk bør Basset med disse forholdene ikke rase. Men hvis du får en basset valp fra foreldre som har disse problemene, kunne valpen utvikle de samme problemene. Derfor ber skal vise veterinær postene valp foreldre og at deres hofter og albuer er sertifisert til å være sunn. Også ta en titt på basset foreldre. Selv om du ikke alltid fortelle helsen til en bass ved hjelp av, kan du se det har en hud problem eller hvis det halter. I så fall gå videre til en oppdretter hvem ikke rase Basset med defekter det kan videre til dens avkom.

Related Articles

  • enfasebryter