Grunnleggende omsorg for en Beagle valp

09/04/2016 by Erminio

Grunnleggende omsorg for en Beagle valp


Opprinnelig bred inne England for jakt, er beagles blant de mest populære rasene i USA i dag. Beagles har en sterk følelse av lukt, som også gjør dem et vanlig valg for politiet hunder som søker etter bomber og ulovlige rusmidler. Fullvoksen beagles er 13 inches eller 15 inches i høyden og er ofte en svart, hvit og tan; sitron; eller rød og hvit farge. Beagle valper er like høyst hundene i omsorg de trenger under det første året av livet. Godt hånd-for beagle valper vil belønne deres eiere med levetid lojalitet og kameratskap.

Instruksjoner

1 plass en krage med legitimasjonen merkelapper på valpen når det kommer hjem med deg. Hvis tilgjengelig i ditt område, kan du vurdere tatovering eller plassere en microchip på din hunden å returnere det hjem trygt hvis den blir tapt.

2 sikre helse og ernæring av valpen. Ta valpen til en kvalifisert veterinær så snart du bringe den hjem. Din veterinarian vil vurdere hundens helse og gi deg en tidsplan for rutinemessig skudd og checkups. Anmode din veterinarian for anbefalinger for heartworm medisin og loppe og krysser kontroll. Mate den kvalitet puppy mat designet for å hjelpe veksten av en dukke i sitt første år. Følg fôring beløpene på maten eller av din veterinarian. Høyst dukke spise ettall å halvannen kopper mat hver dag.

3 stelle valpen beagle regelmessig. Beagles vil kaste forsiktig hele året, men også kaster tungt for et par uker våren og faller som de vokser. Pensle valpen rutinemessig ved hjelp av en pensel eller hund hanske for å holde den ren når det ikke er shedding tungt. Om våren og høsten når blodsutgytelse blir svært tung, pensel valpen hver dag å fjerne pelsen. Som din dukke vokser, trim dens nagle med en nagle avklipt. Ta vare ikke for å kutte sin nagle også kort eller de vil blø. Hvis spikeren begynner å blø, bruk en blodstillende blyant for å stoppe blodet. Anmode din veterinarian å vise deg riktig lengde for din dukke negler på ditt neste besøk hvis du er usikker. Beagle valper trenger ikke hyppige bad så lenge du holder dem tilstrekkelig børstet. Hvis valpen trenger et bad på grunn av skitt eller lukt, bruke en mild valp sjampo for å holde sin hud og hår belegge sunn.

4 spill med valpen beagle og ta spaserturer på en leiekontrakten. Akkurat som mennesker nød dukke rutinemessig trening gjennom spille eller går å holde seg frisk og aktiv. Spille med din dukke for minst en time per dag vil også tillate det tid å bånd med du og andre familiemedlemmer på en morsom innstillingen. La valpen å løpe fritt i bakgården så lenge det er inngjerdet mens du spiller. Se over valpen som leker ute og leker. Noen leker, som plysj, kan bryte eller rive fra hverandre og bli choking farer for hundene.

5 tog din beagle med positiv reinforcement teknikker. Repetisjon og belønninger, kan valper lære å gå rolig i bånd, sitte, ligge og komme når alarmert. Gi din dukke enkle kommandoer slik som "sitte," "ned", kjas,"og"kommer"og belønne den med en liten godbit når den adlyder. Hvis din hunden har problemer med å lære enkle kommandoer, påmelding i lydighet klassene å lære grunnleggende ferdigheter og sosialisere med annet hundene. Sprinkelkasse tog din hunden å hjelpe lære å bruke badet utendørs. Velg en kasse som er litt større enn valpen og tillate henne å sove inne sprinkelkassen eller spille i kassen når du er ute. Siden hundene å ikke like jord hvor de sover, vil det lære å vente til du la det ut av crate og ta den ytterside for å bruk badet. Det er viktig at du ikke lar en valp i en crate for mer enn et par timer. Mens kassen kan være et godt hjem, en valp må gå ut og bruke badet hver noen timer og være tillatt tid trening og spill.

Related Articles

  • Hvordan skifte girolje på sportster