Miniatyr Dachshunds treningstips

09/04/2016 by Erminio

Miniatyr Dachshunds treningstips


Miniatyr dachshunds er morsom, energiske hunder som er ekstremt lojale. De liker å tilbringe mer tid innendørs og er egnet for leilighet på grunn av sin størrelse. Deres sjalu naturen de er ikke bra med små barn og kanskje bli aggressiv. Miniatyr dachshunds er mer engstelig enn standard dachshund, men er også ekstremt sta og ofte rampete. Disse egenskaper gjør dem litt vanskeligere å trene, men det er ikke umulig. Trening krever konsekvent, tålmodighet og en positiv holdning.

Pottetrening

Ta hunden ytterside ca 10 eller 15 minutter etter den er ferdig spise eller drikke mye vann og rett etter sove eller spille. Bruk en leiekontrakten fordi det familiarises hunden med det og sikrer at din hunden opphold nær deg til alle tider. En rutine er svært viktig for valper. Planlegge måltid ganger og ta hunden ytterside for å gå potty etter hvert måltid og lur. Velg hunden plassere hver gang du går utenfor. Gir positiv reinforcement som behandler og muntlig stikkordene etter hunden går til badet. Dachshunds forstå tonen, så entusiastisk svar fungerer godt. Negativ reinforcement, som treffer hunden eller roping, vil bare gjøre ham bli redd for du og motvillig å adlyde.

Kasse trening

Kasse trening en hund kan være vanskelig for deg, som hundene har tendens til å klynke og bark i lange perioder når begrenset til deres sprinkelkasse. Dette bare varer en kort tid og kasse trening vil føre til en mye mer lydig hund i det lange løp. En kasse vil forhindre hunden går å badet inne huset eller rive eller tygge husholdningsartikler. Velg en kasse som er stor nok for hunden å snu og legge ned. Problemer med pottetrening er vanlig og kassen kan være nyttig i slike situasjoner. Hvis hunden ikke fritar selv under bad turer utenfor, returnere ham direkte til hans kasse. Ikke gi hunden oppmerksomhet mens det i kassen. Vente i fem minutter, og deretter ta hunden ytterside igjen. Hvis han ikke går på do, returnere ham til kasse og gjenta til han avlaster seg utenfor.

Leiekontrakten trening

En ung miniatyr dachshund vil mest sannsynlig motstå når du først starter med en leiekontrakten. Koppel trening vil gjøre din hunden med en leiekontrakten og tillate det å starte knytte leiekontrakten med du og går å morsomme steder, ikke begrensninger eller straff. Holde treningsøktene er korte, rundt fem minutter, og gjenta to eller tre ganger per dag. Etter trekke leiekontrakten til kragen, tillate din hunden å lede dere og ikke ta på leiekontrakten. Hvis leiekontrakten strammer og din hunden starter motstå, løsne leiekontrakten og snakke med hunden på en rolig måte. Begynn å gå og hvis hunden følger deg, hjerneslag ham på sin side for ros eller gi ham en liten godbit. Fortsett med denne treningen til hunden er behagelig på hans leiekontrakten og ikke motstå gå med deg.

Gå leiekontrakten

Når din hunden er behagelig på leiekontrakten, begynne treningsøktene leiekontrakten-walking. Fortsett disse øktene to til tre ganger per dag i ca fem minutter per økt. Når du går en hund, skal han aldri gå foran deg. Hunden skal være ved din side hele tiden. Med dagen leiekontrakten inne din rett hånd og hunden på venstre side, begynn å gå med venstre fot først. Begynn alltid med venstre fot å signalisere til hunden at det er OK å begynne å gå. Hvis hunden går foran deg, stopp. Ikke Fortsett til hunden stopper. Når han does, gi ham ros av stryke hans side. Fortsett å gå, starter med venstre fot igjen og hunden ved din side. Gjenta stoppskilt og starter til hunden er kjøpedyktig gå ved siden av deg uten prøver å dart av eller falle bak.

Related Articles

  • ninjamaske