Salsa danser frisyrer

09/26/2012 by Erminio

Salsa danser frisyrer

Salsa er en levende dans avledet fra Latin og Afro-karibiske påvirkninger som er populært i dans krets som Latin-inspirerte klubber og restauranter. Ifølge en Salsa dans nettsted er Salsa en spot dans, slik at danserne okkupere en fast område på gulvet. Frisyrer for denne type dans er ikke så restriktive som andre typer dans som involverer en masse spinning og dyppe, så det er mange alternativer å velge mellom.

Bun

A feid tilbake bun er en klassisk opp-do som er ideell for dansere som vil beholde sine sluser av øynene mens danset. Bun er mer tradisjonell stil, men det kan være understreket med en blomst eller et fargerike bånd.

Fransk vri

Den franske vri er et mer eksotiske alternativ for en danser som ønsker å holde håret ut av ansiktet. Denne stilen er best når båret av kvinner med medium til langt hår. Pinner eller barrettes med glitrer eller juveler kan legge en skvett farge og stil frisyre.

Låste krøller

Løse krøller låste opp med hår klipp på ulike steder rundt hodet gir en glamorøs look som tillater bevegelse, som ser flott ut mens danset.

Halvparten opp

Halvparten låste opp håret tillater Salsa danser å ha bevegelse med håret, men også holder wisps falt øynene under trinnene. Løs hår kan være krøllet eller rettet avhengig av dine personlige preferanser.

Ned

Bruk håret down hvis du liker løs hår bevegelsesfrihet under salsadansing. Selv om håret ditt kan lett falle i øynene, er det ikke mange spinn og dips, så det ikke bør være et problem. Dette er et godt alternativ for en hår, og dette kan være rett, bølger eller krøller.

Related Articles

  • farge håret sølv