Menns bryllup antrekk etikette

05/06/2014 by Erminio

Menns bryllup antrekk etikette


Menns bryllup antrekk etikette antyder at menn bør være klar over tradisjoner å velge sine klær for formelle og uformelle bryllup. Ta hensyn til signaler av bryllupet type for å sikre riktig kjole. Brudgom også må kle riktig kanskje ved å koordinere sine drakter med deres bruder farger.

Betydning

Dressing på en respektfull måte viser verter og engasjert par du bryr deg om deres beslutninger for bryllupet. Planleggere sette betydelig arbeid i å organisere alle detaljene i bryllupet og mottak. De vanligvis velger sine gjester å spise dyr måltider i resepsjonen, og de har rett til å bestemme hva gjestene skal ha. En invitasjon til et bryllup viser medfølelse som skal oppfylles med respekt av gjestene kle riktig for anledningen.

Stranden bryllup

Menn delta beach bryllup vanligvis kan bære en business casual antrekk. Ifølge Askmen.com, kan khakis med skjorte og slips være perfekt for en avslappet strand bryllup pool side resepsjon. De fleste smoking forhandlere tilbyr tan smoking som er stilige og elegante for et uformelt bryllup. En sjokolade brun Dress er classy en nattestid bryllupet på stranden.

Brudgom

Brudgom skal kle etter plasseringen av bryllupet og bruden bryllup farger. Ifølge The Knot kvikke brudgom opp deres antrekk vise personlighet mens passer inn i formalitet av anledningen. Selv om brudgommens antrekk generelt koordinerer med brudens farger, kan han bruke en aksent farge som går med fargen på blomstene. Han kan også bruke en ny aksent farge som bruden ikke bruker for noe annet.

Smigrende smoking

Brudgom og groomsmen må finne smoking som flatere deres kroppstyper. Knuten viser at menn kan skjule altfor tynn og altfor husky kroppen med riktig type smoking. For eksempel understreke lys smoking en husky kropp. Hvis brudgommen ikke lykkes med sine pre-bryllup kosthold, vil han kan velge mørkere farger. Form av smoking må passe brudgommen riktig i lengde og bredde for å se flatterende.

Religiøse skikker

Tollen på en religiøs seremoni kan kalle for en bestemt type klær for menn. Kristne kirken bryllup, for eksempel, er betydelig formelle arrangementer som kan kreve tradisjonelle svarte tuxes med standard hvite skjorter og sort bue bånd avhengig av plasseringen av bryllupet. Hvis et par skal gifte seg med en destinasjon bryllup på en kirke, kan menn kunne svinger seg fra den tradisjonelle smoking avhengig av bruden og brudgommens preferanser.

Related Articles

  • organsisk tomatgjødsel